Vágólapra másolva!
Az angol lapok szerint a Charlton Athletic bejelentkezett a Tottenham veterán támadójáért, Teddy Sheringhamért, sőt, Fabrizio Ravanellit vagy Gabriel Batistutát is meg akarja szerezni.

Az Arsenal tárgyalásban áll a Stade Rennes cseh válogatott kapusával, Petr Cechhel. Az Atlético Madrid Fernando Morientest és Totét is szeretné elcsábítani a Realtól. A Chelsea védőjét, Jody Morrist a Blackburn Rovers szeretné leigazolni.

A Lens lengyel védőjét, Jacek Bakot a Guingamp nézte ki magának. A VfL Wolfsburg a hírek szerint mindent megtesz annak érdekében, hogy megszerezze az 1860 München portását, Simon Jentzschet.

A VfB Stuttgart 2007-ig meghosszabbította védőjének, Christian Tiffertnek a szerződését - a fiatal játékos a napokban a német válogatottba is meghívót kapott. A Hansa Rostock a dán Farum BK 26 esztendős balszélsőjét, Thomas Schultzot szemelte ki.

A Kaiserslautern profi szerződést kötött máltai támadójával, Michael Mifsuddal, aki eddig az amatőrök között futballozott. A Real Betis argentin támadója, Gaston Casas iránt a Mallorca érdeklődik. Az Athletic Bilbao fiatal védője, César, 2005-ig meghosszabbította szerződését baszkoknál.

A hírek szerint a Chelsea francia védője, William Gallas közel áll ahhoz, hogy új szerződést kössön klubjával - a jelenlegi kontraktus 2005-ig érvényes, ám szerepel benn egy záradék, amely szerint a hátvéd 7,5 millió fontért szabadon eligazolhat.

A Genclerbirligi egyiptomi védője, Abdelzaher el-Szakka saját elmondása szerint minden megegyezett a Paris Saint-Germain vezetőségével. A jelenleg a Hajduk Splitben futballozó horvát válogatott szélsőt, Milan Rapajicot a Serie B-ben feljutásra álló Sampdoriával hozták kapcsolatba.