Vágólapra másolva!
A Werder Bremen közel áll ahhoz, hogy leigazolja a francia Strasbourg középhátvédjét, Valerien Ismaelt. Az Eintracht Frankfurt két kiszemeltje a belga La Gantoise albán védője, Geri Cipi, illetve a holland Vitesse szlovák focistája, Marian Zeman.

A Birmingham City vezetősége azt tanácsolta a trénernek, Steve Burce-nak, hogy mondjon le az arsenalos Francis Jeffers leigazolásáról, mert a csatár túl drága a klubnak.

A Middlesbrough francia védőjét, Franck Queudrue-ért a Bayern München és a Borussia Dortmund is érdeklődik. Az Olympique Lyon kameruni középályása, Marc-Vivien Foé a hírek szerint a skót Celticbe igazolhat.

Az Internazionale mestere, Héctor Cúper személyesen tekintette meg a Santos támadóját, Robinhót. A portugál válogatott Vidigalt a Sampdoria és a Charlton Athletic is szeretné megszerezni.

A spanyol élvonalba frissen feljutott Real Zaragoza kiszemeltjei között a Real Madrid középpályása, Albert Celades is ott van. A Mallorca kameruni válogatott csatáráért, Samuel Eto'óért a Parma is bejelentkezett.

A Lens nigériai csatárát, John Utakát a Chelsea szemelte ki. A Barcelona harmadik számú kapusát, a német Robert Enkét a török Fenerbahce igazolhatja le.