Vágólapra másolva!
Ronaldo, a Real Madrid brazil centere ezekben a napokban a szardíniai Porto Cervóban nyaral, Flavio Briatore - a Renault, korábban a Benetton Forma 1-es istálló csapatfőnöke - luxusyachtján, miközben felesége, Milene Domingues a kis Ronalddal Río de Janeiróban múlatja az időt.

A Lady in Blue, az 53 éves playboy Briatore 43 méter hosszúságú luxushajója valóságos sztárparádénak ad otthont mostanában. Ott nyaral Fernando Alonso, a Renault-csapat spanyol sztárja, aztán Heidi Klum, a szupermodell - Briatore jelenlegi barátnője -, korábban Ana Aznar, José María Aznar spanyol miniszterelnök lánya, továbbá egy egész modellhadsereg, Heidi Klum barátnői - ha esetleg unatkoznának az urak.

Briatore még májusban, a monacói nagydíjon hívta meg Ronaldót yachtjára, s Ronie el is fogadta az invitálást. Napjai a következő forgatókönyv szerint telnek a Lady in Blue fedélzetén: sok napozás, pihenés, kevés testmozgás, némi torna(imitáció), esténként pedig kiruccanás a luxuskikötő bárjaiba, éttermeibe, diszkóiba.

Briatore egyébként a legmenőbb Porto Cervó-i diszkónak, a Billonaire-nek a tulajdonosa. Amikor pár éve megnyitották a helyet, az első estén 1000 euró volt a belépőjegy ára, s a bevételt jótékony célokra fordították.

Ronaldo múlt szombaton - úgy hírlik, egy olyan magánrepülőgépen, melyet Roman Abramovics, a Chelsea új tulajdonosa bérel (!) - elugrott az Adriai-tenger partjára, Rimini közelébe, ahol Christian Vieri ünnepelte harmincadik születésnapját. Ronie és Bobo még az Inter-időkből jó barátságot ápolnak. A bulin részt vett - többek között - Tacchinardi, Brocchi, Iuliano, Buffon és Bölöni László is.

Ch. Gáll András