Vágólapra másolva!
Második mérkőzését is megnyerte a Deportivo La Coruna a spanyol bajnokságban, ezzel egyetlen százszázalékos csapatként a tabella élére ugrott. Javier Irureta tanítványai ezúttal a Bilbaót verték 2-0-ra, míg a Betis kétgólos előnyt herdált el hazai pályán az Espanyol ellen.

Nagyszerűen kezdett a Depor a Riazorban, és a 11. percben Valerón révén meg is szerezte a vezetést az előző körben a Barcelonát alaposan megszorongató Athletic ellen. Az elmúlt idényben hosszantartó sérüléssel küszködő válogatott játékmester Diego Tristán átadásából mattolta Aranzubiát.

A győzelmet végül az uruguayi Pandiani biztosította be az 57. percben, aki szezonbeli második góljával bizonyította, érdemes volt őt visszarendelni Mallorcáról. A Depor két meccset követően tehát hatpontos, ráadásul még gólt sem kaptak Franék, így a tabella éléről várhatják a jövő hét végi folytatást.

A Real Madrid ellen remekül helytálló Betis hazai pályán 2-0-s félidei vezetésről vesztett pontot az Espanyol ellen, miután a második játékrész derekán Molina, majd a sérülések miatti hosszabbításban Lopo is bevette Contreras kapuját

A Mallorca magabiztosan verte a Zaragozát, így az újonc pont-, és rúgott gól nélkül szerénykedik a táblázat utolsó helyén.

Primera Division, 2. forduló:
Real Murcia - Racing Santander 1-1 (1-1)
gól:
Richi (7.), illetve Guerrero (44.)

Real Valladolid - FC Málaga 1-0 (1-0)
gól:
Jesus (43., 11-esből)

Betis - Espanyol 2-2 (2-0)
gól:
Joaquín (30.), Palermo (38.), illetve Molina (68.), Lopo (90.)

Deportivo - Athletic Bilbao 2-0 (1-0)
gól:
Valerón (11.), Pandiani (57.)

Mallorca - Zaragoza 2-0 (1-0)
gól:
Bruggink (42.), Eto'o (52., 11-esből)

Atlético Madrid - Albacete 1-0 (0-0)
gól:
Jorge (49.)