Következő mérkőzések
Románia
15:002024. június 17.
Ukrajna
Belgium
18:002024. június 17.
Szlovákia
Vágólapra másolva!
Egykori klasszis labdarúgónk, Détári Lajos nemrég váratlanul lemondott edzői tisztségéről Szombathelyen, szokása szerint az élvonalbeli vasi futballklubnál sem töltötte ki szerződését. Olvasóinkat arra biztattuk, javasoljanak új állást a szakembernek - nos, többségük az NB III-as Felcsút kispadján látnák szívesen.

Majd' két hete kiderült: Détári Lajos, egykori sokszoros magyar, néhányszoros világválogatott labdarúgónk nem marad az NB I-es újonc Lombard FC-Haladás szakvezetője. Legközelebb hol edzősködik? - kérdeztük olvasóinkat, ők pedig válaszoltak, szavaztak.

Legtöbben - az öt és fél ezer voksoló fele - úgy, hogy Döme az NB III-as (Duna-csoport) Felcsút edzője legyen, ahol az egykori miniszterelnök Orbán Viktor is tagja a csapatnak.

Tizenhárom százaléknyian a nullapontos ZTE kispadjára ültették volna Détárit, Bozsik Péter ugyanis az eredménytelenség miatt felállt onnan, de Mihalecz István - aki erőszakosabbá tenni a Zetét - el is foglalta azt gyorsan.

Győrben is szívesen látnák (12%) az állás néküli edzőt a drukkerek (noha a hírek szerint Komjáti András foglalja el Varga Zoltán helyét), de sok szavazó (696-an) úgy véli, a BL-től búcsúzó Newcastle élén is megállná a helyét Döme, vagy netán a Batistutával, Hierróval és Effenberggel felálló katari al-Rajjant tudná csodacsapattá tenni.

Kosártrénernek - olvasóink szerint - nem valószínű, hogy elmegy Détári, pedig az Indiana Pacers edzői széke egy rövid ideig üres volt, végül Rick Carlisle ült Isiah Thomas székébe, minderre csak 473-an szavaztak.

Mindent egy helyen az Eb-ről