Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Hosszú tárgyalássorozat végén 2008-ig meghosszabbította szerződését Kevin Kuranyi, a német VfB Stuttgart labdarúgócsapatának válogatott támadója. A 21 éves támadó olyan csapatok ajánlatát utasította vissza, mint az olasz az AC Milan vagy az angol Manchester United.

Csütörtökön sajtótájékoztató keretén belül jelentette be Karlheinz Förster, hogy Kevin Kuranyi továbbra is a VfB Stuttgart színeiben képzeli el futballjövőjét, ezért 2008-ig meghosszabbította szerződését a svábokkal.

"Ez a sportlehetőségeket és nem a pénzt szem előtt tartó bölcs döntés volt Kevin részéről. Mindebben komoly szerepet játszott az edző személye és a csapat is, a játékos a szívére hallgatott" - nyilatkozta a labdarúgó szaktanácsadójaként dolgozó Förster.

"Stuttgartban képzelem el a jövőmet, hiszen úgy látom, hogy az edzőm és a játékostársaim is mögöttem állnak, s segítenek. Nagyon boldog vagyok, hogy ezentúl ismét csak a futballra kell koncentrálnom" - mondta a 21 éves válogatott támadó, aki 2005-ig szóló kontraktusát toldotta meg újabb három évvel.

Mindent egy helyen az Eb-ről