Vágólapra másolva!
A szurkolók és a vezetők elégedetlenek a Vasas eddigi bajnoki szereplésével, hiszen a piros-kékek három kör után mindössze három pontot szereztek, ami után néhányan már Tamási Zsolt vezetőedző leváltásáról kezdtek el beszélni. Érdeklődésünkre Vancsa Miklós, a Vasas ügyvivője kijelentette, egyelőre nincs edzőkérdés Angyalföldön, ám az egykori válogatott futballista azt is hozzátette, hogy a Sopron ellen feltétlenül győzelmet vár a csapattól.

"Mindenképpen csalódás az eddigi szereplésünk, hiszen olyan ellenfelekkel találkoztunk az első három fordulóban, amelyekkel szemben reális esélyeink voltak a győzelemre, de legalábbis a szaporább pontgyűjtésre" - kezdte Vancsa, majd így folytatta: "Amennyiben jelenleg öt, hat, netán hét pontunk lenne, egyáltalán nem elégedetlenkednénk, ám a kaposvári és a békéscsabai vereség után valóban nem a legjobb a hangulatunk."

"Ennek ellenére bátran kijelenthetem, nincs edzőkérdés a csapatnál, Tamási Zsolt továbbra is élvezi a bizalmat, ám hétfőn délelőtt beszélgettem vele, így ő is tudja, hogy ennél többet várnak szurkolóink és mi is a csapattól. Tamásiról emberileg és szakmailag is csupa jót lehet elmondani, ugyanakkor ő is tisztában van azzal, hogy egy edzőt elsősorban az eredményei minősítenek."

"Egy biztos, eddig is korrekt volt a tréner és a vezetőség között a kapcsolat, s akkor is kiálltunk Tamási mellett, amikor több helyen a leváltásáról lehetet olvasni. A hét végi bajnoki fordulóban, Sopronban, nehéz mérkőzésre, de győzelemre számítunk, amit lelkes szurkolóink is megérdemelnének, hiszen például Békéscsabára is rengeteg Vasas-drukker utazott el a csapat miatt, s bizonyára Sopronban is sokan buzdítják majd a mieinket."

Egyelőre tehát nincs edzőkérdés a Vasasnál, ugyanakkor szűkebb berkeken belül három szakember neve is felmerült lehetséges utóként. Egervári Sándort és Détári Lajost speciel már tavasszal is hírbe hozták az angyalföldiekkel, akárcsak most, mint ahogy Csank Jánost is sokan emlegetik a Fáy utca környékén. Détári esetleges szerepvállalását nehezíti, hogy papíron nem lehet élvonalbeli edző, mivel nem rendelkezik a pro licenccel, viszont "Dömét" továbbra is szívesen látnák Cipruson, ugyanis onnan újabb ajánlatot kapott az egykori világválogatott futballista.

Bánki József

Hármat kapott a Vasas Békéscsabán/sport/magyarfoci/20040821pontot.html?pIdx=5