Vágólapra másolva!
David Trezeguet a Juventus francia csatára és Jonathan Woodgate a Real Madrid angol védője is hosszú kihagyásra számíthat. Előbbi rászánta magát a vállműtétre, és emiatt várhatóan négy hónapot kell kihagynia, míg a hátvédnek nem kell kés alá feküdnie, de tíz hétig így sem játszhat.

A mostani szezont remek formában kezdő Trezeguet az október 3-i Udinese elleni bajnokin esett rá a vállára, amely kificamodott. A játékos néhány nap gondolkodás után - orvosaival egyeztetve - szerdán még úgy nyilatkozott, hogy a rövidebb kihagyást jelentő fizikoterápiás kezelést választja, ám ezt az álláspontját hétfőre módosította.

A futballista, aki az elmúlt idényben is több hetet volt kénytelen kihagyni hasonló sérülés miatt, most legalább négy hónapig nem játszhat. A világ- és Európa-bajnok játékos sérülése rosszkor jött a Juventus számára, hiszen egy másik csatár, az Achilles-ín-problémával küszködő Alessandro Del Piero sem bevethető.

Woodgate elkerüli a a műtétet, ennek ellenére még legalább 10 hetet várnia kell arra, hogy bemutatkozzon a Real Madrid labdarúgócsapatában. A Newcastle Unitedtől nyáron igazolt 24 éves, angol válogatott védő sérülései miatt még egyszer sem szerepelt új együttesében.

Most combizom-problémával küszködik, s az elmúlt napokban az Egyesült Államokban, a clevelandi klinikán vizsgálták. Alfonso del Corral, a Real Madrid orvosa szerint Woodgate karácsonyig már nem léphet pályára.