Vágólapra másolva!
Már a pályára való visszatérését tervezi Nagy László, az Újpest egykori olimpiai bajnok labdarúgója, az NB II-ben szereplő Felcsút jelenlegi edzője, aki sikeres szívműtéten van túl.

"Nem volt egyszerű történet, amikor megtudtam, milyen műtét vár rám, de szerencsére a Kardiológiai Intézet orvosainak és ápolóinak köszönhetően könnyedén viseltem a beavatkozást, s ami a legfontosabb, egyre jobban érzem magam" - kezdte Nagy László.

"Három eret kicseréltek a szívemben, a szerdai műtét után már sétálgathatok, jövő héttől pedig a balatonfüredi Szívszanatóriumban töltök két hetet. Remekül érzem magam, már a kispadra való visszatérés is foglalkoztat."

A hajdani remek balszélső már azt tervezi, januárban visszaveheti a szakmai munka irányítását Felcsúton.

"Mindenképpen ott akarok lenni a felkészülés kezdetén, igaz, nem szaladgálok együtt a játékosokkal, inkább a pálya széléről felügyelném a munkát. Az edzéstervet hamarosan elkészítem, a gyakorlások során aztán segítőm, Pálinkás András foglalkozik a gyepen a futballistákkal. Hosszabb távon szeretném, ha Orbán Viktor is besegítene a szakmai munkába. A volt miniszterelnök vezette ugyanis az elmúlt három napban az edzéseket, amikor is Pálinkás András az utánpótlás-válogatottal Máltára volt hivatalos. Ez a felállás a jövőben is megvalósulhatna, sajnos azonban erre egyelőre kevés esély van. A tervünk egyébként nem változott, s ez nem más, mint a feljutás."

Bánki József