Vágólapra másolva!
Az RCD Mallorca szeretné megszerezni az FC Internazionale Európa-bajnok középpályását, Jorgosz Karaguniszt. Héctor Cúper számára nem ismeretlen a görög játékos, hiszen milánói korszakában már dolgoztak együtt. Karagunisz is szívesen váltana, hiszen az elmúlt két szezon során mindössze 36 mérkőzésen játszott a Serie A-ban.

Az FC Barcelonánál folytatódott a sztárok szerződéshosszabbítása, ezúttal a hátvéd Carles Puyol nyugtatta meg szignójával a távozása miatt aggodókat. A védő 2010-ig kötelezte el magát a katalán klubhoz.

Amennyiben az AC Parma a tervezett áron értékesíti Alberto Gilardinót, úgy az olasz klub az RCD Espanyol csatárával, Raúl Tamudóval szeretné megoldani a támadó pótlását.

Brazil csatárral erősített az Olimpiakosz: a görögök a Girondins Bordeaux játékosát, Deividet szerződtették, aki legutóbb hazájában, a Santos FC-ben futballozott kölcsönjátékosként.

Védőt igazolt a Bayer Leverkusen: a gyógyszergyári csapat a Borussia Dortmund francia légiósát, Ahmed Madounit csábította át a BayArenába.

Nicola Ventola elhagyta a Crystal Palace-t: az olasz csatár a Serie B-ben szereplő Atalanta együtteséhez igazolt. Szintén távozott a dél-londoniaktól a védő Darren Powell, akit a Southampton szerződtetett.