Vágólapra másolva!
A Werder Bremen és a VfB Stuttgart jutott a négy közé a német Ligakupában, miután a brémaiak 1-0-ra legyőzték a Bayer Leverkusent, míg a svábok tizenegyesekkel bizonyultak jobbnak a Hertha BSC-nél.

A Werder Klasnic szemfülességének és Ramelow szerencsétlenkedésének köszönhetően szerezte meg a mindent eldöntő gólt, a Leverkusen kapitánya ugyanis addig ügyetlenkedett a saját kapuja előtt, amíg a horvát támadó elvette tőle a labdát, majd 11 méterről jobbal a jobb alsóba gurított.

A találatot megelőzőn Klose révén egy brémai kapufát is regisztrálhattunk, aztán legközelebb a 93. percben történt izgalmas esemény, amikor tizenegyeshez jutott a gyógyszergyári gárda, de Butt kapus a jobb kapufa mellé gurított, ezzel a Werder jutott a négy közé, ahol a Schalke lesz az ellenfele.

A másik mérkőzés borzalmasan gyenge játékot hozott, a közönség nem ritkán hangos füttyszóval értékelte a produkciót, végül 90 percnyi labdarúgdosás után a büntetők döntöttek, a berliniek közül Niko Kovac és Marx is a kapu fölé bombázott, míg a másik oldalon csak Hinkel hibázott, így Trapattoni fiainak jutott a Bayern München a négy között. Dárdai Pál nem kapott lehetőséget a Hertha csapatában.

német Ligakupa, negyeddöntő:
Werder Bremen - Bayer Leverkusen 1-0 (1-0)
gól:
Klasnic (19.)

VfB Stuttgart - Hertha BSC 0-0, büntetőkkel: 4-3

Az elődöntő programja:
kedd: Bayern München - Werder Bremen 20.30
szerda: Schalke 04 - VfB Stuttgart 20.30