Vágólapra másolva!
A Nike idén újra megrendezi Magyarországon is a Premier Kupa versenysorozatot, melynek során országszerte a 15 éves korosztály tagjai küzdenek azért, hogy az európai Nike Premier Cup-on képviselhessék hazánkat.

Az idei verseny plakátjai a napokban készültek el és kerülnek az iskolákba, és a programfüzetet is most vehették kézhez azok a fiatal játékosok, akik neveztek a tornára. Nyilván mindannyiuk számára kedves meglepetés, hogy az eseményt a plakátokon népszerűsítő Gera Zoltán a programfüzetbe is köszöntőt írt. Gerzson Birminghamból kíván minden szereplőnek jó játékot, és a következőket írja a a Nike Premier Kupa műsorfüzetében:

Szia!
Örülök, hogy csapatoddal együtt Te is résztvevője vagy a Nike remek kezdeményezésének, és társaiddal együtt pályára lépsz a Premier Kupán. A Premier Kupa nagy lehetőséget jelenthet számodra függetlenül attól, hogy Magyarország mely pontján élsz, hiszen minden megyében zajlanak selejtezők,
lehetőséged adódik a bizonyításra. Ezért rendkívül fontos, hogy a lehető legtöbb
időt töltsd a pályán játékkal, gyakorlással. Bízom benne, hogy csapatoddal együtt jó
eredménnyel szerepeltek, és kívánom, hogy az MTK két évvel ezelőtti bravúrját megismételve ismét szerepeljen magyar csapat a világdöntőben!

Sérülésmentes, jó játékot, és nagyon sok örömet kívánok Neked!
Gera Zoltán
West Bromwich Albion