Vágólapra másolva!
Bár néhány hete szkeptikus nyilatkozatokat is lehetett hallani Gera Zoltán sérülésének komolyságát illetően, és akadt, aki úgy vélte, hogy a WBA ok nélkül tartja vissza a játékost a válogatottól, a magyar nemzeti együttes kapitánya még most sincs bevethető állapotban.

Gerzson kézműtétje ugyan jól sikerült, és úgy tűnik, ezen a téren már nem lesz problémája, de lágyéksérülése még mindig zavarja, így már biztosan kijelenthető, hogy a hét végén sem léphet pályára.

A játékos a következőket mondta aktuális állapotáról: "A kezem már jól van, attól játszhatnék, de az ágyéksérülésem még nem javult kellő mértékben, úgyhogy egyelőre nem tudok bekapcsolódni a közös munkába. Nagyon kemény edzéseken veszek részt, de egyelőre sajnos csak a konditeremben. Rengeteget kerékpározok és speciális egyéni fejlesztő programot végzek."

"Ha minden jól megy, akkor hétvégén már együtt edzhetek a csapattal, de egyelőre azt nem tudom megmondani, hogy a keddi, Fulham elleni kupameccsen ott lehetek-e a pályán. Nagyon hiányzik már a játék, és szívesen lennék a többiek között, ugyanakkor tudom, hogy nem szabad siettetni a dolgot, hiszen hosszú és kemény a bajnoki szezon. Butaság lenne, ha nem tökéletes állapotban játszva egy súlyosabb sérülést kockáztatnék."