Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség kezdeményezésére november 13-án, vasárnap a Körcsarnokban futballgálát rendeznek, ahol az elmúlt évtizedek legjobb játékosai lépnek pályára egy nemes cél érdekében: a teljes bevételt a székelyudvarhelyi árvízkárosultak megsegítésére fordítják.

"Maga az ötlet már adott volt, innentől kezdve csak az volt a feladatom, hogy összehozzam a csapatokat, de szerencsére mindenki azonnal igent mondott" - nyilatkozta a csütörtöki sajtótájékoztatón Garaba Imre, 82-szeres válogatott labdarúgó, az esemény főszervezője.

A Körcsarnokban délelőtt 10 órától négy kispályás mérkőzést tekinthet meg a közönség: felvezetésképpen a többek között Gáspárral és Talapával felálló MTK, a Kiprich, Vincze páros fémjelezte Tatabányával találkozik, ezt követően a színész- és a sportújságíró-válogatott méri össze tudását.

Déltől a régi kettősrangadók hangulatát szeretnék visszaidézni a főszervezők, hiszen előbb a Vasas-Honvéd, majd a Ferencváros-Újpest örökrangadót "játsszák újra". A négy együttesben olyan játékosok lépnek majd pályára, mint Nyilasi, Détári, Ebedli, Dunai, Zámbó, Szendrei, Garaba, Eszterházy, Somogyvári és Hegedűs.

Minden pályára lépő fejenként ezer forinttal segíti a nemes célt, a nézők számára ingyenes a belépés, ám mindenkinek lehetősége lesz adományaival segíteni a bajbajutottakon.