Vágólapra másolva!
A gyakori nevek sokszor okozhatnak gondot az újságíróknak, hiszen ha egy csapatban példának okáért három Kovács, Nagy vagy éppen Szabó nevű futballista szerepel, akkor nem könnyű őket megkülönböztetni a tudósítás során.

Ebből a szempontból minden újságíró rémálma az angliai Birmingham városában szereplő Sikh Hunter New Boys nevű egyesület, amelynek minden egyes játékosát, sőt, még a trénert is Singhnek hívják. Amint az a névből is kitűnik, a gárda indiai származású focistákból áll, és meglehetősen jól szerepel a Birmingham városi amatőr bajnokságban.

A szakvezetőnek, Nick Singhnek, akinek asszisztensét egyébként Shangara Singhnek hívják, tehát nincsen nehéz dolga a taktikai utasításokat illetően, hiszen csak annyit kell mondania minden egyes találkozó előtt: "Csak Singhnek passzoljatok!", mint ahogyan a kezdő tizenegy összeállítása sem okozhat neki túl nagy nehézséget. A focisták egyébként a becenevek alapján szólítják egymást a pályán, és mindannyian nagyon kötődnek a klubhoz: van, aki Sheffieldből, más pedig Leicesterből érkezik Birminghambe minden hétvégén azért, hogy pályára léphessen.