Vágólapra másolva!
Lejátszotta az új szezon előtti első edzőmérkőzését az angol West Bromwich Albion, amely Gera Zoltánnal a soraiban 2-1-re győzött a Walsall ellen. Bryan Robson kezdőként jelölte a magyar középpályást, aki végig is játszotta a mérkőzést.

Gera szerint mind ő, mind csapata meglehetősen idény eleji formában futballozott. "Elég fáradt volt a társaság, így nem játszottunk különösen jól. Személy szerint nekem sem ment különösebben jól a játék, gólhelyzetbe például nem kerültem. Végig pályán voltam, és az első 70 percben a szokásos helyemen, a középpálya jobb oldalán játszottam, majd az utolsó 20 percben helyet cseréltünk Jonathan Greeninggel, és átmentem a balszélre."

"Az első gólunkat egyébként pont Greening szerezte, majd egyenlített a harmadik ligás Walsall, és a második félidőben egy szerencsés öngóllal tudtuk megszerezni a győzelmet. Számomra pozitívuma volt a mérkőzésnek, hogy a kemény edzések közepette végig ott lehettem a pályán, és semmi gondom nem volt a meccs során, azaz nem fájt a derekam sem, és korábbi sérülésem helyét sem éreztem. Legközelebb kedden a Bristol ellen játszunk majd."