Vágólapra másolva!

Olasz sikerrel bővült a vb-könyv

A futballvébé előtt még tavaly jelent meg Hegyi Ivánnak a labdarúgó-világbajnokságok történetéről szóló könyve. A neves szakújságíró az augusztus 7-én megjelenő többedik utánnyomást viszont már kiegészítette a nemrég befejeződött németországi vb krónikájával is.
Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

A világ még magához sem tért a Zidane-féle lefejelős figura okozta sokkból, máris megvásárolható a könyvesboltokban Hegyi Iván bővített kiadású munkája, a Labdarúgó vb-könyv. A korábbi tizenhét fejezet tizennyolcra bővült, a németországi tornával lett teljes a futball négyévenkénti ünnepének történetét feldolgozó vállalkozás.

A kötetben minden megtalálható, ami a futballtörténet tizennyolc világbajnokságáról említésre érdemes. Mindenki meglelheti az általa keresettet: az is, aki megszállott statisztikus, az is, aki elsősorban a sztorikra kíváncsi, és az is, akit csak a gólszerzők érdekelnek.

Az immár 240 oldalas kötet részletesen feldolgozza valamennyi vb történetét, beleértve a legutóbbit is. A szerző nem csak a felejthetetlen pillanatokat idézi fel, de közreadja a 18 torna mérkőzéseinek hiteles jegyzőkönyvét is. Az exkluzív kiállítású kiadványban közel 140 eredeti fotó található a sportág legnagyobb sztárjainak legszebb pillanatairól.