Vágólapra másolva!
Petr Cech, a Chelsea labdarúgócsapatának cseh kapusa nem emlékszik arra az ütközésre, amelyet követően kórházba szállították, és koponyaműtétet hajtottak végre rajta. 

"Egyszer csak felébredtem, és iszonyatosan fájt a fejem, semmit sem tudtam felidézni az összecsúszásból, illetve az azután történtekből" - mondta a 24 éves hálóőr, aki a Reading elleni, október 14-ei bajnoki találkozó első percében ütközött Steven Hunttal. "Az utolsó dolog, amire emlékszem, a meccs előtti kézfogás. Magam előtt látom, hogy a hotelből a stadionba tartunk, a bemelegítést, majd utolsó momentumként azt, hogy John Terry sorsol, és nekem át kell mennem a másik kapuhoz. Aztán semmi."

Az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) úgy értékelte, hogy a labdáért szaladó Hunt akaratlanul térdelte fejen a vetődő kapust, a játékvezető pedig megfelelően kezelte az esetet, így nem hozott elmarasztaló ítéletet.

Cech teljes felépülése az édesapja szerint akár egy évig is eltarthat, de a legoptimistább becslések szerint is legalább három hónap kell ahhoz, hogy újra teljes értékű edzésmunkát végezhessen a kapus. Az ominózus találkozón a helyére beállt Cudicini a 90. percben járt hasonlóan, a letaglózott, mozdulatlan játékost hordágyon vitték le a játéktérről. Ő aztán még aznap este elhagyhatta a kórházat.