Vágólapra másolva!
Az MTK hazai pályán 2-2-es döntetlent ért el a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Borsodi Liga 12. fordulójában. Supka Attila, a vendégek nemrég kinevezett vezetőedzője először szerzett pontot új csapatával, míg a hazaiak a döntetlennel a tabella élére ugrottak, mivel az eddigi listavezető Zalaegerszeg kikapott Kaposváron. A Pécs sorozatban másodszor nyert, ezúttal Pakson diadalmaskodott 1-0-ra a mecsekaljai gárda.

Borsodi Liga, 12. forduló:
Kaposvári Rákóczi - ZTE FC 3-1 (2-0)
Kaposvár, 2000 néző
v,: Arany
Kaposvár: Milinte - Kovácsevics (Kozmér, 73.), Petrók, Zahorecz, Radics - Vasiljevic (Varga, 87.), Suljic (Pintér, 83.), Grúz, Szakály P. - Oláh, Alves
ZTE: Kampa - Kocsárdi (Nagy L., a szünetben), Sebők V., Botis, Máté - Tóth Z., Ljubojevic (Ferenczi, a szünetben), Lendvai (Franciskovic, 81.), Józsi - Waltner, Sebők J.
gól: Oláh (6., 42.), Alves (69.), illetve Waltner (68.)
sárga lap: Kovácsevics (37.), Vasiljevic (60.), illetve Sebők J. (31.), Tóth Z. (73.)

6. perc: Alves indult meg a bal oldalon, szép cselek után középre adott, Oláh mellel levette a labdát, majd 15 m-ről, ballal a jobb alsó sarokba lőtt (1-0).

42. perc: Oláh cselezte be magát középen a 16-oson belülre, Alvessel kényszerítőzött, majd a visszakapott labdát 5 m-ről a kapus mellett a jobb alsó sarokba lőtte (2-0).

68. perc: Sebők J. bal oldali beadása után az egyedül maradt Waltner 6 m-ről a kapu közepébe fejelt (2-1).

69. perc: A középkezdés után Alves került helyzetbe, a csatár a 16-oson belül megküzdött a labdáért Kampa kapussal, majd 8 m-ről az üres kapuba lőtt (3-1).

A kaposváriak már a mérkőzés elején magukhoz ragadták a kezdeményezést és gyorsan meg is szerezték a vezetést. A folytatásban is a hazaiak voltak fölényben, szebbnél szebb támadásokat vezettek, a félidő hajrájában pedig Oláh második gólját is belőtte.

A 2. félidőt kettős cserével kezdte a listavezető és ez használt is Simon Antal csapatának. A jó iramú találkozón mindkét kapu előtt nagy helyzetek adódtak, egy-egy gól esett mindkét oldalon, de a látottak alapján a Kaposvár ötletes és ezúttal gólerős játékával rászolgált a sikerre.