Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége csütörtökön 10 órakor tartja következő elnökségi ülését. Bár a hét napirendi pont között külön nem szerepel a kapitánykérdés, az "egyebek" között valószínűleg erről is döntenek, mégpedig a Kanada elleni mérkőzésre beugró Várhidi Péter megbízásának meghosszabításával.

Sajtóértesülések szerint Várhidit nyárig szerződtetheti a szövetség, addig ugyanis az is kiderül, hogy rendezhet-e Magyarország a horvátokkal közösen 2012-ben Európa-bajnokságot, amelynek a válogatott házigazdaként selejtezők nélkül is résztvevője lenne.

Kisteleki István MLSZ-elnök jelöltje a kapitányi posztra korábban Bölöni László volt, az erdélyi szakemberrel azonban nem sikerült dűlőre jutni, ám elképzelhető, hogy szakmai igazgatóként a jövőben mégis szerepet vállal a nemzeti csapat irányításában.

A testület várhatóan a napirendre tűzi a válogatott jövő évi programját is, amelyben az - immár gyakorlatilag tét nélküli - Eb-selejtezőkön kívül egyelőre egy ciprusi torna szerepel februárban.