Vágólapra másolva!
Két nagy kérdése van az olasz labdarúgó-bajnokság szerdai, 24. fordulójának: egyrészről az AS Roma megdönti-e klubcsúcsát a sorozatban aratott bajnoki győzelmeket illetően, másrészről az Internazionale még távolabb kerül-e a listavezető Juventustól.

Mindkettőre igen jó esély van, hiszen a fővárosiak a bennmaradásért küzdő Cagliarit fogadják, míg a milánóiak a negyedik helyen álló Fiorentina otthonában lépnek pályára. A Farkasok megszakítás nélkül nyolcadik sikerüket arathatják, s ha ugyanazt az arcukat mutatják, mint az elmúlt hetekben, akkor csak a gólkülönbség lesz kérdéses.

Roberto Mancini csapatára viszont nagyon nehéz feladat vár, s ha hibázik a gárda, akkor akár végleg eldőlhet a scudetto sorsa, hiszen már jelenleg is nyolcpontos a hátránya a Juventusszal szemben, amely ráadásul könnyedén begyűjtheti a három pontot, mivel a nem túl acélos Parmát látja vendégül.

Az Internek azért is fontos lenne, hogy ne nőjön a különbség a két együttes között, mert hétvégén éppen a nagy riválissal találkozik, így akár akkor öt pontra megközelíthetné majd a Zebrákat.