Vágólapra másolva!
Eddig is megvolt rá az esély, hogy Fülöp Márton személyében rövidesen újabb magyar játékos csatlakozzon az angol élvonal küzdelmeihez, most pedig mindez még valószínűbbnek tűnik, sajtóértesülések szerint ugyanis a kapusért bejelentkezett a Wigan Athletic.

A már válogatottban is bemutatkozott, 23 éves Fülöp október óta a Coventry Cityt erősíti, a csapat edzőjének és szurkolóinak nagy megelégedésére. A második ligában 10. helyen végzett együttesnél marasztalják is a kapust, játékjogával azonban továbbra is a BL-szereplésről az utolsó fordulóban lecsúszott Tottenham Hotspur rendelkezik, ahol szintén folyamatosan napirenden van Fülöp visszahívása.

A Spurs ragaszkodása mindenképpen megtisztelő, ennek ellenére London feltehetőleg nem a legjobb megoldás lenne Fülöpnek, hiszen az angol válogatott első számú kapusa, Paul Robinson mellett alig lenne esélye a csapatba kerülésre.

Coventryben nyújtott teljesítményével azonban a hírek szerint felhívta magára a Wigan Athletic figyelmét is. Az élvonalban újoncként 10. helyen végzett csapat menedzsere, Paul Jewell feltétetlenül szeretne egy megbízható kapust igazolni a nyáron, eddigi jelöltjei Craig Gordon (Hearts) és Boaz Myhill (Hull City) voltak, ám Fülöp mellett szól, hogy hármójuk közül érte kellene a legkevesebbet fizetni.