Vágólapra másolva!
Az angol Championshipben szereplő Hull City menedzsere, Phil Parkinson bevallottan nehezen tér magához a hétvégén tapasztaltakat követően. A West Bromwich otthonában 2-0-s vereséget szenvedett "Tigrisek" trénere szerint a West Brom lesz az egyik biztos feljutó, és ebben elsősorban Gera Zoltánnak tulajdonít szerepet.

Parkinson kiemelte, hogy tetszett neki az egész WBA, de különösen Gera Zoltán játéka tett rá mély benyomást, aki a találkozó elején játékával valósággal terrorizálta csapatát. Parkinson már a 29. percben cserére szánta el magát, és pályára küldte Ryan France-t, hogy a cserejátékos megpróbálja megfékezni az addig parádézó Gerát.

A menedzser a meccs után a következőket mondta: "Gera játéka komoly aggodalomra adott okot, és rengeteg probléma forrása volt számunkra. Változtatnunk kellett az eredeti taktikánkon is miatta, mert annyi gondot okozott a mozgása a játékosaimnak. Gera egy egészen kiváló labdarúgó, összességében a West Bromwichról pedig azt mondhatom, hogy a Championship legkiegyensúlyozottabb, legegységesebb csapata. Sok vetélytársunkat ismerem, ezért állíthatom, hogy idén a West Brom lesz a bajnok.