Vágólapra másolva!
Az angol futballválogatott új szövetségi kapitánya szerint döntése, amellyel kihagyta a keretből David Beckhamet, még nem feltétlenül jelenti azt, hogy a Real Madrid sztárja soha többé nem játszhat a nemzeti csapat színeiben.

Steve McClaren a BBC Radiónak nyilatkozva azt mondta, annyi történt, hogy a spanyol királyi gárda 31 éves középpályását nem hívta be a görögökkel, szerdán, az Old Traffordon vívandó barátságos mérkőzésre, mert új csapat építésébe kezdett, de ebből nem következik automatikusan, hogy végleg lemondott volna Beckham szerepeltetéséről.

"Tiszteletben tartom David álláspontját, hogy változatlanul nagyon szeretne Anglia válogatottjában futballozni, figyelemmel is követem majd, mit nyújt Madridban, s különben is: soha se mondd azt, hogy soha..." - így McClaren.

Beckham eddig 94 alkalommal játszott a válogatottban, s 58 meccsen viselte a csapatkapitányi szalagot. Utoljára - még a svéd Sven-Göran Eriksson irányítása mellett - a nyári, németországi világbajnokságon jutott lehetőséghez a nemzeti együttesben, a portugálok elleni negyeddöntős összecsapáson.