Vágólapra másolva!
A mezőny két százszázalékos csapata találkozik egymással pénteken a labdarúgó Borsodi Liga harmadik fordulójában, amikor a diósgyőriek a zalaegerszegieket fogadják. A listavezető vendéglátók - egyedüliként a mezőnyben - még gólt sem kaptak.

Veretlen együttesek találkoznak Tatabányán is, ahol a harmadik helyezetthez az újoncként remekül rajtoló és pillanatnyilag negyedik Paks lép majd pályára. Nem "hibázott" még a hatodik, s edzőváltáson átesett DVSC-TEVA és az ötödik Vasas sem, a két együttes Debrecenben csap össze egymással, hétfőn.

Az MTK Baráti Kör szombaton, 17 órás kezdettel rendezi meg Illés Bélának, a klub korábbi válogatott kiválóságának búcsúmérkőzését a Hidegkuti-stadionban. A szervezők alaposan felkészültek a 540 magyar bajnokin szerepelt középpályás köszöntésére, hiszen a kék-fehér együttes minden korábbi kiválóságát meghívták a gálára.

Ezen az MTK az Illés barátai néven pályára futó gárdával csap össze, amelyben a futballpálya - Détári Lajos, Nyilasi Tibor és mások - s a közélet - így Eperjes Károly, Farkasházy Tivadar, László atya - ismert arcai vállalták a szereplést. A találkozót Vágner László vezeti.

A mérkőzést megelőzően egy felfestett MTK-mezben "feszítő" repülőgép köröz majd a pálya felett, míg a lefújás után tűzijátékra is sor kerül.