Vágólapra másolva!
A jelek szerint egyáltalán nem lesz könnyű egyetlenegy kulcsembert sem elvinni a West Bromwich Albiontól, legfeljebb abban az esetben, ha a vásárolni szándékozó klub mélyen a zsebébe nyúl.

Ezt támasztja alá, hogy a WBA vezetősége pénteken összesen nyolcmillió fontnyi pénzt utasított vissza, amelyet Gera két csapattársáért kínáltak. Curtis Davisért 5 milliót adott volna a Tottenham, míg Nathan Ellingtonért hármat a Wigan.

Várhatóan Geráért is több klub harcba száll majd az átigazolási időszakban, a jelek szerint legalább 2 millió fonttal. A WBA vezetőinek döntése viszont azt mutatja, hogy a birminghamiek nagyon eltökéltek a játékospolitikájukat illetően, és csak viszonylag magas összegért mondanak majd le legjobbjaikról.

Érkező viszont már van az Albionnál, a klub ugyanis leigazolta a szlovén válogatott Robert Korent, aki legutóbb a norvég Lilleströmben futballozott. Egyes szakírók szerint a középpályás akár Gera utódja is lehet, de mások szerint elképzelhető, hogy a szlovén futballista Nigel Quashie helyére érkezik. Ő már nincs is West Bromwich keretében, érte várhatóan a Charlton és a West Ham tesz majd ajánlatot.