Vágólapra másolva!
A Bohemians Praha 1905 nyerte a Bajnokok Hétvégéje elnevezésű prágai teremlabdarúgó tornát. A DVSC-Teva a hatodik helyen zárt.

A vasárnapi döntőben a jelenleg második ligás, de az egyik legnagyobb múltú prágai alakulat nagy küzdelemben, színvonalas mérkőzésen 4-3-re verte a szlovák Ruzomberok csapatát. A harmadik helyen a tavalyi cseh bajnok Mladá Boleslav végzett, amely 6-2-re verte a cseh pontvadászat legutóbbi ezüstérmesét, a Slovan Liberecet.

A DVSC-Teva az ötödik helyért rendezett mérkőzésen 8-3-ra kikapott a leghíresebb cseh csapattól, a Sparta Prahától. Az első félidőben a magyarok 3-1-re vezettek, a második játékrészben azonban a Sparta átvette az irányítást, és - jó adag szerencsével is - szinte lehengerelte a DVSC-t.

A Miroslav Beránek cseh edző irányította magyar bajnok szombaton 1-1-es döntetlent ért el a Bohemians ellen, 3-2-re legyőzte a nagy múltú Slavia Prahát, végül 4-3-ra kikapott a Slovan Liberectől, ezzel a harmadik helyen végzett kvartettjében.

A torna végeredménye: 1. Bohemians Praha 1905, 2. Ruzomberok (szlovák), 3. Mladá Boleslav, 4. Slovan Liberec, 5. Sparta Praha, 6. DVSC-Teva, 7. Slavia Praha, 8. Wisla Plock (lengyel)

A torna győztese 300 ezer (három millió forint), a második helyezettje 200 ezer (két millió forint), a harmadikja 100 ezer (egymillió forint), míg a negyedikje 50 ezer koronát (félmillió forint) kapott. A 2x15 perces mérkőzéseket a szupermodern Sazka Arénában játszották mintegy 6000 néző előtt.