Vágólapra másolva!
Javier Saviola, az FC Barcelona labdarúgócsapatának argentin csatára reméli, hogy az elmúlt időszakban mutatott jó teljesítményét szerződéshosszabbítással honorálja klubja.

A Bajnokok Ligája-címvédő legutóbbi öt mérkőzésén nyolcszor eredményes játékos elmondta, minél előbb szeretne ajánlatot kapni a csapat elöljáróitól, mivel szerződése júniusban lejár.

"Mindenképp Barcelonában akarom folytatni a pályafutásomat" - nyilatkozta határozottan az argentin támadó, aki a vasárnapi, Celta Vigo elleni győztes (3-1) összecsapáson egy gólt szerzett.

Saviola helye sokáig kérdéses volt a spanyol sztárcsapatban, ám a gárdát sújtó sérüléshullám után egyre több játéklehetőséghez jutott, amelyet remekül használt ki és fontos góljainak köszönhetően most biztos kezdőembernek számít.

A spanyol Deportivo La Coruna védője, Alvaro Arbeola az angol Premier League-ben harmadik Liverpoolhoz igazol. A spanyol Marca című lap honlapja szerint a brit klub 4 millió eurót fizet a 24 éves játékosért.

Arbeola a bajnokság kezdetekor érkezett a Real Madridtól a Deporhoz 1,3 millió euróért. A két spanyol csapat megállapodása szerint a Real a Liverpool által fizetett átigazolási díj felét megkapja.