Vágólapra másolva!
Guti szerint jót tenne a komoly válságban lévő Real Madrid labdarúgócsapatának, ha Fabio Capello vezetőedző ismét számításba venné David Beckhamet.

"Először is el szeretném mondani, hogy David a barátom. Nagyszerű ember és kiváló játékos. Mindannyian szeretnénk, ha nem csak az edzéseken lenne velünk. Nehéz helyzetben vagyunk, ezért nagy szükség lenne a tudására" - fogalmazott a válogatott középpályás.

Beckham januárban jelentette be, hogy nyáron az amerikai Los Angeles Galaxyhoz igazol, az olasz tréner - Predrag Mijatovic sportigazgatóval együtt - ezt követően úgy döntött, hogy az angol világsztár csak a tréningeken vehet részt, és inkább a fiataloknak ad lehetőséget. Capello később felülbírálta álláspontját, de az angol sztár azóta sem lépett pályára mérkőzésen.

A Real Madrid 21 forduló után a negyedik a bajnokságban, a spanyol Kupából pedig már kiesett. A Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős, a negyeddöntőbe kerülésért a Bayern Münchennel játszik. A mostani bajnokságban már hétszer kapott ki, legutóbb vasárnap, a Bernabeu Stadionban a tabellán 18. Levantétől 1-0-ra.