Vágólapra másolva!
Kiütéses győzelemmel biztosította be osztályozós helyét a WBA, amely hetet lőtt a Barnsleynak. Gera Zoltán a 53. percben lépett pályára, de o maga is góllal vette ki a részét a sikerből, sőt egy gólpasszt is adott.

"Nagyon örülök, hogy a csapat hozta a szükséges győzelmet, és ezzel továbbra is versenyben vagyunk a feljutásért. Ezúttal a kispadról beállva tudtam hozzátenni egy keveset a csapat sikeréhez. A győzelem a vártnál könnyebbre sikeredett, nem volt olyan nagy az ellenállás a Barnsley részéről, szerintem ok már azzal voltak elfoglalva egész héten, hogy sikerült a bentmaradás.

5-0-nál léptem pályára, utána még két gólt is szereztünk. Az elsőnél én adtam a gólpasszt Phillipsnek, a másodikat pedig én szereztem. Az úgy született, hogy kipasszoltam a szélre egy labdát, amit vissza is kaptam, és ballal olyan 11 méterről sikerült betalálnom. Ezenkívül is adódtak még lehetőségeim.

Egyik fejesemet a gólvonalról tisztázták, de lőttem egy kapufát a baloldalról, kissé kisodródott helyzetből is, de emellett volt még egy ígéretes lehetőségem. Érdekesség, hogy ezúttal nem a jobb, hanem a balszélen játszottam.

Győzelmünkkel végül negyedik helyen zártunk, ami azt jelenti, hogy a Wolverhampton lesz az ellenfelünk a rájátszásban. A West Bromwich legnagyobb riválisa éppen a Wolves, így különösen nagy pikantériája lesz az amúgy is megkülönböztetett figyelemmel övezett párharcnak. Idén eddig kétszer mi nyertünk, egyszer ellenfelünk, de akkor is mi játszottunk jobban, úgyhogy úgy érzem, mi vagyunk a jobbak. Természetesen ezt a párharc két meccsén is bizonyítanunk kell. Idegenben kezdünk vasárnap, a visszavágóra pedig jövő szerdán kerül sor."