Vágólapra másolva!
A két klub megegyezett egymással Ryan Babel 17 millió eurós vételáráról, így a tehetséges labdarúgó az Ajax Amsterdamból az FC Liverpoolhoz szerződhet.

A csatár várhatóan öt évre szóló megállapodást köt a Bajnokok Ligája-döntős szigetországi sztárcsapattal. A 20 éves Babel tagja volt a júniusi U21-es Eb-t hazai környezetben megnyert holland együttesnek, de már a nagy válogatottban is játszott 14-szer, s ezalatt négy gólt szerzett.

Több, mint egy évtizedes légiósélet után hazatért a Slavia Prahához Vladimir Smicer, a csehek veterán futballsztárja. A 34 éves középpályás egy idényre szóló szerződést írt alá a fővárosban, miután két szezont a Girondins Bordeaux-nál töltött.

A válogatottban 81 meccsen 27-szer eredményes klasszis korábban a Lens-ban és az FC Liverpoolban is megfordult, utóbbi csapattal Bajnokok Ligáját nyert 2005-ben.

Sergio Ramos, a Real Madrid fiatal labdarúgója 2013-ig szerződést hosszabbított a klubbal. A 2005-ben Sevillából érkezett, 21 éves hátvéd - aki eddig 24-szer lépett pályára a spanyol válogatottban - az egyesület tájékoztatása szerint "kemény és odaadó munkája jutalmaként" kapott jól jövedelmező és hosszú lejáratú kontraktust.