Vágólapra másolva!
Az uruguayi válogatott kapusa, Fabián Carini aláírt a Real Murciához. A Valencia CF csatára, Fernando Morientes az Olympique Lyonban köthet ki. A Werder Bremen leigazolta a Hamburger SV elefántcsontparti csatárát, Boubacar Sanogót.

A VfB Stuttgart csatára, Mario Gomez 2012-ig meghosszabbította szerződését. A VfL Bochum középpályása, Daniel Imhof 2008-ig meghosszabbította kontraktusát. Az 1860 München védője, Marcel Schäfer a VfL Wolfsburgba igazolt.

A Manchester City bejelentkezett a Juventus FC balhátvédjéért, Giorgio Chielliniért. A Villarreal CF érdeklődik a Real Madrid brazil középpályása, Júlio Baptista iránt. A Real Madrid kiszemeltje a brazil Internacional csatára, Alexandre Pato.

A Real Zaragoza szeretné leigazolni a Real Betis védőjét, Juanitót. A VfB Stuttgart nyolcmillió euróért megszerezte a Sahtar Doneck román csatárát, Ciprian Maricát.

A Juventus FC kölcsönadta Felice Piccolót és Claudio Marchisiót az Empoli FC-nek. A Fulham FC középpályása, Michael Brown a Wigan Athleticbe tart. Az Arminia Bielefeld cseh védője, Radim Kucera 2010-ig meghosszabbította szerződését.