Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint Aczél Zoltán és Máté Csaba lesz Erwin Koeman szövetségi kapitány két segítője, kapusedzőként pedig Petry Zsolt tevékenykedik majd.

A jelenleg REAC-tréner Aczél Újpesten lett NB I-es játékos 1988-ban, majd a Vácban, a Siófokban, a Pécsben és a BVSC-ben játszott.

Külföldön szerepelt a koreai Daewoo Royals, az osztrák Ried és Hartberg együttesében is, továbbá kétszer lépett pályára a válogatottban.

Máté Csaba 1983 és 1993 között a Szekszárdi Dózsában, Pécsett, ismét Szekszárdon, majd Tatabányán futballozott. Ezután Belgiumban légióskodott a Kortrijk, a Roeselare és a Wevelgem együtteseiben, 2001-ben tért haza. Jelenleg a Szekszárdi Utánpótlásnevelő Football Club elnöke, s edzőként is tevékenykedik az egyesületnél.

A 38-szoros válogatott Petry Zsolt az MTK-ban mutatkozott be az élvonalban, majd szerepelt a Videoton, a Honvéd és a Dunaferr együtteseiben is. Külföldön a belga Gent, a Charleroi, a holland Feyenoord, a török Genclerbirligi, a finn Kotkan, a német Eintracht Frankfurt és a Bundesliga II-ben érdekelt Padernborn gárdájában védett, 2005-től utóbbi csapat kapusedzőjeként dolgozik.

Petry 1984-ben alapembere volt a Bicskei Bertalan által vezetett, az ifjúsági Eb-n aranyérmet nyert magyar csapatnak.