Vágólapra másolva!
A Feyenoord vezetősége nem szeretné, ha a szurkolók elkísérnék a csapatot Nancyba, a labdarúgó UEFA-kupa csoportkörében október 23-án esedékes mérkőzésre.

Két éve rendbontás történt a két csapat találkozóján, a rotterdami egyesület vezetői most hasonló esetnek szeretnék elejét venni.

"A Feyenoord nem értékesít jegyeket az összecsapásra, és arra kéri a drukkereit, hogy magánszervezésben se utazzanak Franciaországba. A legkisebb incidensnek komoly következményei lehetnek a csapatra nézve. Nem akarunk semmilyen kockázatot" - közölte a klub a honlapján.

Két éve ilyen jelenetek miatt szakadt félbe a meccs:


2006. november 30-án a Feyenoord szurkolói randalíroztak a Nancy elleni UEFA-kupa-mérkőzés előtt és alatt. A találkozót a játékvezető a 80. percben félbe is szakította, mivel a rendbontókat könnygázzal kellett megfékezni és a szerből a pályára is került.

A találkozóból hátralévő tíz percet csak közel háromnegyed órás szünetet követően lehetett lejátszani. A holland klubra 125 ezer eurós büntetést szabott ki az európai szövetség. A Feyenoord és a Nancy a CSZKA Moszkvával, a Deportivo La Corunával és a Lech Poznannal szerepel együtt a H csoportban.