Vágólapra másolva!
Egy nappal azután, hogy Carlos Tévez kilátásba helyezte távozását a Manchester Unitedtől, az argentin támadó azt is kijentette, hogy szívesen lenne a Real Madrid futballistája.  

Carlos Tévez egyelőre nem kapott ajánlatot nyáron lejáró szerződésének meghosszabbításáról, s a hírek szerint Sir Alex Ferguson fel is függesztette az ügyben zajló egyeztetéseket. Tévezért ugyanis 30 millió euró feletti összeget kéne fizetnie a Unitednek a futballista játékjogát birtokló MSI cégnek, a klub skót menedzsere azonban nem kíván ennyit áldozni az utóbbi időben már csak negyedik számú támadónak számító Tévezre, aki ráadásul hosszú távú megállapodást és fizetemelést is szeretne kieszközölni.

"Nem tudom, mi lesz Tévezzel" - fogalmazott a Sky Sportsnak Ferguson, hozzátéve, ő szeretné megtartani a játékost, de jelenleg nagyobb esélyt lát a távozására, mint a maradására, amiért szerinte elsősorban Tévez ügynöke a felelős.

A beszámolók szerint Tévez egy rádióintejúban indulatosan reagált edzője szavaira, és kijelentette, máshol is el tudja képzelni a folytatást. "Bosszantó, ahogy összezavarják a szurkolókat, akik mindig is támogattak engem. Szeretném leszögezni, hogy még nem kaptam semmilyen konkrét ajánlatot, így nem is tudtam semmit visszautasítani. Egyelőre bizonytalan a jövőm, a Manchester mindenesetre tisztában van vele, mennyit kell fizetnie, ha azt akarja, hogy maradjak. Ugyanakkor ha egy klub öt évre szóló szerződést tenne elém, nyugodt szívvel elfogadnám" - mondta a 24 éves játékos.

Ezek után természetesen azonnal megindultak a találgatások Tévez következő csapatáról, s a hírek szerint Real Madrid szívesen látná soraiban a támadót. "Ki ne szeretne a Real Madridban játszani?" - reagált a felvetésre Tévez. "Akár a Manchester, a Real is a világ legjobb csapatai közé tartozik, nagy öröm lenne náluk játszani" - tette hozzá a Corinthians egykori kedvence, aki úgy tervezi, következő európai állomáshelye után visszatér Argentínába, és a Boca Juniorsban fejezi be a pályafutását.