Vágólapra másolva!
Az Internazionale játékoskeretében a nyáron nagy változások várhatóak, amely alighanem a klub csatársorát sem hagyja érintetlenül. Ebből a csapatrészből a két veterán argentin, Julio Cruz és Hernán Crespo alighanem távozik, és az utóbbi hetekben felmerült pletykák szerint a svéd klasszis, Zlatan Ibrahimovic maradása sem vehető biztosra - de ha őt sikerül is megtartaniuk a milánóiaknak, az egyesület várhatóan akkor is megpróbálja tovább erősíteni a támadó részlegét.

Eddig leggyakrabban az Atlético Madrid argentin csatárát, Sergio Agüerót hozták kapcsolatba a milánóiakkal, de a legújabb híresztelések szerint az Inter egy másik, jelenleg Spanyolországban futballozó sztárra is szemet vetett.

Az egyik olasz, internetes portál szerint ugyanis az Internazionale az FC Barcelona kameruni csatárával, Samuel Eto'óval szeretne erősíteni. Az afrikai futballistát még tavaly nyáron átadólistára tették a katalánoknál, ám Eto'o végül mégis maradt, és ebben a szezonban egészen elképesztő teljesítményt nyújt.

Hiába ontja azonban a gólokat, továbbra is tartja magát az a pletyka, hogy a nyáron távozhat a csapattól - szerződése 2010-ig szól, és ha nem hosszabbítja meg, akkor a Barcelona csak most teheti őt pénzzé. Itt jön a képbe az Inter, amely viszont csatárt szeretne igazolni, ráadásul a transzferbe bevonhatná brazil balhátvédjét, Maxwellt, akit viszont a katalánok szeretnének megszerezni.

További átigazolási hírek:
Az Everton szerződést hosszabbítana nigériai védőjével, Joseph Yobóval. A Wigan érdeklődik a Newcastle United középpályása, Joey Barton iránt.

A Blackburn holland védője, Andre Ooijer a nyáron valószínűleg visszatér korábbi klubjához, a PSV Eindhovenhez.

A Hannover középpályása, Bastian Schulz 2010-ig meghosszabbította szerződését. A Mönchengladbach fiatal balhátvédje, Tobias Levels 2011-ig írt alá klubjához.

Az Atlético Madrid argentin középpályását, Ever Banegát a Napoli csábítja. Az Atalanta csatárát, Sergio Floccarit a Zenit Szankt-Petyerszburg szemelte ki.

www.global-soccer.eu