Vágólapra másolva!
Lassan érdemes lesz új menedzser után néznie a Manchester United labdarúgócsapatának, nyilatkozta Darren Ferguson, aki szerint édesapja, Sir Alex jövő nyáron befejezi munkáját az Old Traffordon.

"Úgy gondolom, édesapám idén és jövőre még irányítja a Manchester Unitedot, de aztán végleg visszavonul" - jelentette ki Darren Ferguson a Guardiannek. "22 és fél éve dolgozik a csapatnál, s már többször be akarta fejezni a munkát. Teljesen egészséges, ismét új csapatot épít, s ha idén megnyerné a bajnokságot, akkor a MU 18. diadalával utolérné a Liverpoolt az örökranglistán."

Ferguson irányításával a Manchester United 32 címet szerzett, közte 10 Premier League-elsőséget, illetve két BL-trófeát.

Arra a kérdésre, mennyi az esélye annak, hogy Sir Alex és fia egyszer az élvonalban szakvezetőként nézzen farkasszemet, Darren úgy reagált, nem hiszi, hogy édesapja kivárja az ő szakmai előmenetelét. "Semmi garancia nincs arra, hogy én valaha a Premier Leage-ben dolgozzam" - válaszolta a Peterborough jelenlegi edzője.