Vágólapra másolva!
Dunga, a brazil labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy Adriano megoldja személyes problémáit, és hamarosan visszatér a pályára.

"Most az a fontos, hogy felülkerekedjen a gondjain, és ismét boldog legyen. Csak ha ez megtörténik, akkor lehet képes ismét futballozni" - idézte a szakvezetőt a brazil szövetség honlapja.

Adrianónak a válogatott április elsejei, Peru ellen hazai pályán vívott vb-selejtezője után, amelyen nem kapott játéklehetőséget, nyoma veszett, s a legvadabb feltételezések láttak napvilágot eltűnése vélt okairól.

Így például az a változat is felbukkant, hogy emberrablók fogságába esett, egy másik szerint maga került szembe a törvény őreivel, de a helyi médiában balesetét, sőt halálhírét is költötték.

A 27 éves támadó aztán csütörtökön jelentkezett, közölte, hogy édesanyjánál van a családjával, és egyelőre nem tér vissza klubcsapatához, az Internazionaléhoz. Brazil lapértesülések szerint azért került lelki válságba, mert szakított vele barátnője.

Megszólalt Ronaldo, a Corinthians világbajnok támadója is, aki jelezte, hogy megpróbál segíteni Adrianónak. "Ezt azonban egymás között bonyolítjuk le, csak ő és én" - szögezte le.