Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs, a PSV magyar légiósa múlt vasárnap két remekbe szabott gólt szerzett az Ajax elleni, 4-3-ra megnyert rangadón, utána az [origo]-n bekerült a hét válogatottjába, a goal.com pedig a hét legjobb európai játékosának választotta. A 22 éves balszélső annyi gratulációt kapott a holland bajnoki után, hogy úgy döntött, saját weboldalán megosztja az olvasókkal néhány barátjának az üzenetét.

"Ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki hívott, üzent és szurkolt értem. Azért írtam le ezeket az sms-eket, mert valami egészen különleges örömet érzek a meccs óta, mindenképpen szerettem volna megosztani veletek, hogy milyen jó érzés ilyen üzeneteket kapni. Még most is beleborzongok" - írta a www.dzsudzsak.hu-n a középpályás, aki csütörtök este Izraelben lép pályára a PSV-vel az Európa Ligában.

Íme néhány a Dzsudzsák-mobilra érkezett üzenetekből!

Ferenczi István, a Ferencváros csatára: "Mit mondhatnék, Tesa: world class!"

Vörösbaranyi József, Balázs menedzsere: "Imádlak, tízes, amit csináltál."

Leandro, a DVSC balhátvédje: "Tesó, nem hívott még a Real? Ezek után biztos fog, gratula."

Papp Ferenc, az Irigy Hónaljmirigy tagja: "Hihetetlen büszke vagyok rád, öröm volt nézni, ahogy játszottál. Nagyon nagy volt, remélem, a válogatottba is átmented a formád."

Lisztes Pál, Balázs nyírlugosi tornatanára: "Balázskám! Az én könnyem is kicsordult, gratulálok, csak így tovább."


Vukasin Poleksic
, a Debrecen kapusa: "Ti siii boooooog" ("Isten vagy" szerbül - a szerk.)

Nacsa Olivér humorista: "Zsenikém! Ha nem állsz le, tavasszal már Manchester v. Liverpool... Büszke vagyok rád."

Harsányi Levente műsorvezető: "Ez őrület! A legnagyobb vagy, büszke vagyok rád és nagyon gratulálok!"

Lukács László, a Tankcsapda énekese: "Ebben a percben fújták le a meccset. Hát, komám, ez nem volt egyszerű, ha én PSV-szurkoló lennék, lábon hordtam volna ki a szívinfarktust. Ekkora nagy gólokat már rég láttam tőled! Nagyon szurkoltam, és most nagyon örülök neked, gratulálok az egész csapatnak."