Következő mérkőzések
Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A már kiesett Diósgyőr 2-2-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának csütörtöki mérkőzésén.

Soproni Liga, 29. forduló:
Kaposvári Rákóczi - Diósgyőri VTK 2-2 (2-0)
Kaposvár, 1000 néző
v.: Gaál Gyöngyi
Kaposvár: Milinte - Grúz (Pest K. 58.), Petrók, Zahorecz - Gujic, Maróti, Balázs, Kulcsár K. (Bőle 68.), Junior - Oláh, Szepessy (Horváth T. 73.)
DVTK: Rados - Vukadinovic, Bognár Zs., Supic, Sadjo (Dobos 76.) - Lippai, Huszák, Somorjai, Roszel (Bogyó 70.) - Menougong (Balajti a szünetben), Zsivóczky
gól: Oláh (5.), Szepessy (43.), illetve Somorjai (57.), Lippai (83.)
sárga lap: Junior (50.), illetve Bognár Zs. (21.)

A már kiesett Diósgyőr és a bennmaradt Kaposvár összecsapásán a hazaiak gyorsan vezetést szereztek. A folytatásban közepes iramú játékot láthatott a közönség, bátor somogyi lövésekkel fűszerezve. A szünet előtt két perccel Kulcsár ritkán látható gólpassza után Szepessy növelte a házigazda előnyét.

A második félidőben a kaposváriak a legnagyobb helyzeteket is elpuskázták, a lelkes borsodiak viszont a védelmi megingásokat kihasználva egyenlíteni tudtak. A 73. percben saját nevelésű újoncot avatott a Kaposvár, Horváth Tamás személyében. A látottak alapján egyik csapat sem érdemelt volna győzelmet.

Ezt megelőzően mindkét együttes elveszítette legutóbbi hat bajnoki mérkőzését és ezen az estén sem ünnepelhetett egyikük sem győzelmet.

Mindent egy helyen az Eb-ről