Vágólapra másolva!
A Sint-Truiden idegenbeli 3-2-es legyőzésének köszönhetően a következő szezonban a Genk indulhat az Európa Ligában. A vendégcsapatban Köteles László végig a kapuban állt, Tőzsér Dániel pedig két gólpasszal járult hozzá a sikerhez a belga bajnokság rájátszásának utolsó körében.

Az alapszakaszban csak a 11. helyez végző Genk a rájátszásban mutatott remek teljesítményével kiharcolta a jogot, hogy a következő szezonban rajthoz állhasson az Európa Ligában. Tőzsér Dániel és Köteles László csapata előbb a Westerlo ellen 5-2-es összesítéssel megnyerte az alsóházi rájátszást, majd az alapszakaszban ötödik helyen végző Sint-Truidennel játszott az utolsó kiadó európai kupaindulást érő helyért. Köteles az első, 2-1-re megnyert meccset is végigvédte, Tőzsér akkor csak tíz percet kapott.

A visszavágón azonban mindketten végig a pályán voltak, és a volt debreceni csatár, Ibrahima Sidibe vezető gólját Tőzsér passzából egyenlítette ki a genki Ogunjimi. A szünet előtt újra a magyar játékos adott gólpasszt: szögletéből Barda fejelt a Sint-Truiden kapujába. Az 58. percben Buffel góljával már 3-1-re vezettek a vendégek, a végeredményt pedig Onana állította be a 80. percben.

A rájátszás tíz mérkőzésén a Genk két döntetlen mellett nyolc alkalommal nyert. Köteles egy kivétellel valamennyi mérkőzésen végig a kapuban állt, Tőzsér rendszerint kezdő volt, míg a csapat harmadik magyar játékosa, Tóth Balázs többnyire csereként jutott szóhoz.