Vágólapra másolva!
Az AC Milan új edzője, Massimiliano Allegri az elmúlt napokban többször is elmondta, hogy még egy középpályása szüksége van a csapatnak. A klubot több játékossal is kapcsolatba hozták, a legújabb kiszemelt a ghánai Kevin-Prince Boateng.

A világbajnokságon is szerepelt középpályás jelenleg az angol Portsmouth játékosa, ám a klub az előző idényben kiesett az élvonalból, ráadásul anyagi helyzete is kétségbeejtő, így szinte biztos, hogy eladja Boatenget.

A májusi FA-kupa-döntőn Michael Ballack lerúgásával elhíresült középpályás Dél-Afrikában remek teljesítményt nyújtott, az Egyesült Államok elleni nyolcaddöntőben gólt is szerzett, így a Portsmouth-nál joggal reménykedhettek abban, hogy legalább hat-hétmillió eurót kapnak érte. Eddig azonban egyetlen csapat sem akart ennyit fizetni, pedig a hírek szerint a Genoa és a Lazio is bejelentkezett. A rómaiak mindenesetre közel állnak ahhoz, hogy megállapodjanak az angolokkal, ám olasz lapértesülések szerint a Milan is beleszólhat az ügybe.

A piros-feketék ugyanis szintén középső középpályást keresnek, és bár korábban a Sampdoria válogatottjával, Angelo Palombóval is kapcsolatba hozták őket, úgy tűnik, Boatenget olcsóbb megoldásnak tartják, arról nem is beszélve, hogy a ghánai játékos öt évvel fiatalabb.

További átigazolási hírek

A Sunderland szeretné kölcsönvenni a Manchester City angol válogatott kapusát, Joe Hartot. A Blackburn Rovers francia középpályása, Charles N'Zonzi öt évvel meghosszabbította szerződését. Az Olympique Marseille szenegáli csatárát, Mamadou Niangot a Fenerbache hívja. A Palermo bejelentkezett a Liverpool brazil középpályásáért, Lucas Leiváért. Olasz lapértesülések szerint az Internazionale közel áll ahhoz, hogy leigazolja a Genoa csatárát, Giuseppe Scullit.

www.global-soccer.eu