Vágólapra másolva!
Amennyiben az Arsenal labdarúgócsapata el tudja adni védőjét, Philippe Senderost, Sol Campbell visszatérhet egykori sikerei színhelyére. A 36 éves védő úgy nyilatkozott, készen áll a folytatásra.

2001 és 2006 között két bajnoki címet és három FA-kupa elsőséget szerzett az Arsenallal Sol Campbell. A 36. életévében járó egykori válogatott védő tavaly nyáron igazolt a Portsmouthtól a negyedosztályú Notts Countyhoz, ahol mindössze egy mérkőzést játszott, majd felbontotta szerződését.

A veterán védő neve felmerült a Manchester United és a Manchester City téli erősítési terveiben is, de úgy tűnik, az Arsenal lehet a befutó. Arséne Wenger ugyanis hajlik rá, hogy rövid távú szerződést kössön egykori játékosával.

"Nem várom azt, hogy az átigazolási időszak első hetében elkeljek, de való igaz, több klub érdeklődik utánam. Egészséges vagyok, készen állok a visszatérésre" - nyilatkozta Campbell, aki úgy véli, ha az Arsenal el tudja adni a svájci Philippe Senderost, akkor létrejöhet a megállapodás.

A svájci bekkért az Everton, az Atlético Madrid, a Getafe és a Bayern München már bejelentkezett, míg Campbellt a Hull City és a Newcastle is vinné.