Vágólapra másolva!
Ugyan az Internazionale tulajdonosa, Massimo Moratti korábban kijelentette, hogy a télen nem akarnak költeni, egyre valószínűbbnek tűnik, hogy José Mourinho több új játékosra is számíthat tavasszal.

A macedón csatár, Goran Pandev érkezése már biztos, igaz, az ő esetében Moratti állítása is megállja a helyét, hiszen egy bírósági határozat értelmében a Lazio kénytelen ingyen elengedni a támadót. Azonban könnyen lehet, hogy nem ő lesz az egyetlen, Laziótól érkező labdarúgó, hiszen Mourinho a rómaiak szerb balhátvédjét, Alekszandar Kolarovot is szeretné leigazolni.

A balhátvéd pozíciója meglehetősen problémás volt ebben az idényben az Internél: a klub a nyáron eladta a brazil Maxwellt a Barcelonának, és a helyére nem igazolt senkit. A fiatal, saját nevelésű Davide Santon azonban nem győzte meg Mourinhót, ráadásul meg is sérült, így aztán az idény nagy részében a sokoldalú Javier Zanetti futballozott a védelem bal oldalán.

Kolarov leigazolása betöltené ezt az űrt, ráadásul a szerb a támadásokat is remekül segíti, szívesen megy előre, és kiváló rúgótechnikával rendelkezik. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint az Inter még Santont is hajlandó lenne érte felajánlani a Laziónak.

A milánóiak fél évre adnák kölcsön a fiatal védőt, aki így állandó játéklehetőséget kapna, márpedig a világbajnoki keretbe való bekerülés miatt ez fontos lenne a számára. A Lazio vezetői azonban nem a kölcsönszerződést favorizálják, hanem szeretnék megkapni Santon játékjogának felét, amibe viszont az Inter nem szívesen menne bele. Egy másik elképzelés szerint a milánóiak két másik fiatal tehetséget, a szlovén középpályás René Khrint és a csatár Mattia Destrót adnák át - kérdés, a Lazio belemenne-e ebbe a megoldásba.

További átigazolási hírek
A Stuttgart a Bochum osztrák balhátvédjével, Christian Fuchsszal erősítene. A Manchester City érdeklődik a Rubin Kazany argentin védője, Cristián Ansaldi iránt. A Bayern München kölcsönadta középpályását, Alexander Baumjohannt a Schalkénak a szezon végéig. A Hertha szabadlistára tette két brazil focistáját, Kakát és Césart, akik megfelelő ajánlat esetén távozhatnak a berliniektől.

Az Atlético Madrid közel áll ahhoz, hogy kölcsönvegye a Juventus balhátvédjét, Cristian Molinarót. Olasz lapértesülések szerint a Chelsea felvette a kapcsolatot a Sampdoriával Giampaolo Pazzini megszerzése érdekében.