Vágólapra másolva!
A Budapest Honvédnál eddig senki sem nyilatkozott a klub gazdasági helyezetéről azóta, hogy az időközben menesztett vezetőedző, Massimo Morales anyagi gondokról panaszkodott november elején. A klub elnöke, George F. Hemingway a Pepsifoci.hu oldalolon vezetett blogjában most kijelentette: a Honvéd egy fillér bérrel sem tartozik játékosainak.

"Szombaton az egyik zsurnaliszta rosszcsont azt írta, hogy 'A Honvéd játékosainak kéthavi bérrel tartozik a klub.' Tény: a Budapest Honvéd egy fillér bérrel sem tartozik játékosainak. A bérek ki vannak fizetve, sőt, már a december 10-én esedékes bérek is a bankban vannak. Most már jobb lenne talán ismét a celebek szexuális életével foglalkozni, és nem a mi zsebünkben turkálni, meg az indulatokat kavarni" - tanácsolja blogjában Hemingway, aki a bejegyzés első felében azt is kifejti, miért használja a rosszcsont kifejezést.

Azt írja, hogy bár az évek során előfordult, hogy "a huligán, a patkány, a söpredék, a görény, az agyi selejt, a labdarúgás sírásója, a rágcsálók" szavakkal illetett bizonyos "újságíróknak vagy szurkolóknak álcázott személyeket", a Honvéd sajtóreferense meggyőzte őt, hogy ne használja a továbbiakban ezeket a szavakat, mert egyesek esetleg nem értik, hogy kizárólag a Honvéd ellenségeit szokta így nevezni.