Vágólapra másolva!
Két év után távozik a DVSC labdarúgó-csapatától a sportigazgató. Dr. Bartha Csaba nem indokolta döntését a klub által kiadott közleményben, mindössze annyit árult el, hogy a Debreceni Egyetemen fog dolgozni.

"Úgy döntöttem, hogy januártól visszamegyek az egyetemre dolgozni" - nyilatkozta Bartha a klub honlapjának. "Január 15-éig maradok a klubnál, addig szeretném átadni az általam végzett feladatokat és mindenkitől elköszönni."

"A Lokihoz 2009 januárjában érkeztem, és ez a két év nagyon fontos állomása volt az életemnek. Az elmúlt évtized legsikeresebb magyar labdarúgócsapatánál nagyszerű emberekkel dolgozhattam együtt a klubvezetésben és szakmai oldalon egyaránt, ami megtiszteltetés volt számomra. A játékosokkal nagyszerűen dolgoztunk együtt, csak köszönettel tartozom nekik."

December 20-án a DVSC-t addig irányító Herczeg András a klub igazgatótanácsi ülésén jelezte, hogy három év után nem dolgozik tovább klubmenedzserként a bajnoknál. A szakembert a jövőben szakmai igazgatóként alkalmazzák a DVSC-nél.