Vágólapra másolva!
Dzsudzsák Balázs vasárnap gólt lőtt és gólpasszt adott, majd a szünetben sérülés miatt lecserélték a PSV-Waalwijk (5-1) holland futballbajnokin. A magyar légiós hazautazik Magyarországra a jövő szerdai, oroszok elleni barátságos mérkőzésre, ám kevés esély van arra, hogy pályára lépjen. Dzsudzsák a saját weboldalán egy fényképet is közölt a jobb lábán keletkezett sérülésről.

Dzsudzsák Balázs a PSV Eindhoven vasárnap délutáni bajnokiján előbb 11-esből gólt szerzett, később Ibrahim Afellaynak gólpasszt adott, majd az első félidő hajrájában a sarkára kapott egy rúgást, ápolni is kellett.

Fred Rutten vezetőedző a szünetben lecserélte, majd a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy Dzsudzsák Achilles-ín-sérülése nem súlyos, de további orvosi vizsgálatokra van szükség.

A PSV orvosa azt javasolja, hogy a magyar balszélső hagyja ki a magyar válogatott jövő szerdai, oroszok elleni mérkőzését, de a FIFA rendelkezései alapján állapotáról a magyar csapat orvosainak is meg kell győződniük, így Dzsudzsák mindenképpen hazautazik.

Valószínű azonban, hogy nem lép pályára Győrben, hiszen Erwin Koeman máris meghívta a helyére a válogatottba a Haladás középpályását, Halmosi Pétert.

Dzsudzsák mozgalmas héten van túl: a vasárnapi mérkőzést megelőzően, csütörtökön a PSV-vel Európa Liga-mérkőzést vívott Eindhovenben, ahol a Hamburg ellen előbb bombagólt lőtt, majd reklamálás miatt - két sárga lappal - kiállították.