Vágólapra másolva!
Elkezdődött a jegyárusítás a magyar labdarúgó-válogatott San Marino elleni Európa-bajnoki selejtezőjére, melyre október 8-án a Puskás Ferenc Stadionban kerül sor.

A magyar szövetség csütörtöki tájékoztatása szerint a belépők az ország összes IBUSZ-irodájában megvásárolhatók, illetve a Ibusz.hu oldalon igényelhetők 1500, 3000 és 5000 forintos áron.

"Az MLSZ kárpótolja azokat a szurkolókat, akik nem jutottak be a szeptemberi, Moldova elleni mérkőzésre, és épségben megőrizték jegyüket. Ők bármely IBUSZ-irodában becserélhetik a tikettjüket az október 8-i selejtezőre szóló belépőre" - olvasható az MLSZ honlapján.

A Moldova elleni meccsre érkező szurkolók szigorú átvizsgálása miatt rendkívül lassan zajlott a beléptetés a Szusza Ferenc Stadionban, így több száz drukker még az első játékrész derekán is a kerítésen kívül várta, hogy bejusson a létesítménybe, emiatt igen feszült volt a hangulat a bejáratnál.

Kaphatók a jegyek az október 12-én, Helsinkiben sorra kerülő Finnország-Magyarország selejtezőre is.

Már lehet jegyet venni a Sampdoria elleni meccsre

A Debreceni VSC megkezdte a jegyárusítást a következő, jövő hét csütörtökön sorra kerülő labdarúgó Európa Liga-mérkőzésére, amelyet Genovában a Sampdoria vendégeként játszik. Az együttes honlapja szerint a vendégszektorba szóló belépőket kizárólag Debrecenben lehet megvenni, 20 euróért. A tikettek csütörtökön, pénteken, illetve jövő héten hétfőn és kedden 9-től 17 óráig a klub VIP helyiségében vásárolhatók meg, és csak euróban lehet fizetni. A meccsre utazó szurkolóknak a jegyek vásárlásakor a nevüket és születési dátumukat leadva regisztrálniuk kell magukat. A jegyek nem átruházhatóak, csakis a tulajdonosa mehet be vele a stadionba.