Vágólapra másolva!
David Beckham tervezett kölcsönszerződése kútba esett, így a Los Angeles Galaxy középpályása nem játszik majd a Tottenham Hotspur labdarúgócsapatában - jelentette be Harry Redknapp, a londoniak vezetőedzője vasárnap.

A 115-szörös angol válogatott játékos ugyan csatlakozik a klubhoz február 10-éig, de csak az edzéseket fogja látogatni, mérkőzésen nem lesz bevethető. Azután pedig visszamegy a klubjához a tengerentúlra.

"A problémát a biztosítás okozza" - mondta a Sky Sports televíziós csatornának Redknapp, aki pénteken még biztos volt abban, hogy a sztárfutballista két hónapig náluk szerepel majd.

"Hálás vagyok a Tottenhamnek és Harry Redknappnek, hogy felajánlották ezt a lehetőséget. És ugyancsak köszönöm az LA Galaxynek az engedélyt, hogy egy hónapig a Spursnél tréningezhetek! Már alig várom, hogy elkezdhessem a munkát!" - fogalmazott a Tottenham honlapján a játékos.

Beckham az elmúlt két télen az olasz AC Milanban töltötte a tavaszi idényt, tavaly azonban pórul járt: Achilles-ín-szakadással tért vissza az Egyesült Államokba - klubja ezért is ódzkodott attól, hogy az idén ismét kölcsönadja, bár több csapat is érdeklődött iránta.

A labdarúgó 12 éves koráig éppen a Tottenhamben nevelkedett, mielőtt a Manchester Unitedhez igazolt volna.