Vágólapra másolva!
A jövő héten Budapestre látogató AS Románál még meglehetősen képlékeny a keret. Szinte biztosan megválnak montenegrói csatáruktól, Mirko Vucinictől, akit a klub a Villarreal braziljával, Nilmarral szeretne pótolni.

A rómaiak a nyáron már igazoltak egy vérbeli támadót, Bojan Krkic az FC Barcelonától érkezett, ám az új szakvezető, Luis Enrique szerint a csatársorba még egy játékosra szükség van. Már csak azért is, mert Vucinic szinte biztosan távozik: a montenegrói játékost a Tottenham Hotspur és a Juventus is szeretné megszerezni, és az érte kapható közel 17 millió euró túl sok ahhoz, hogy ragaszkodjanak hozzá.

Más kérdés, hogy az így kapott pénzt alighanem rögtön el is költhetik utódjára, aki Luis Enrique elképzelése szerint Nilmar lehet. A Villarreal brazil támadójáért a rómaiak 14 millió eurót fizetnének, és mivel a spanyol klub eddig még nem adta el olasz csatárát, Giuseppe Rossit, így elképzelhető, hogy hajlandó megválni másik piacképes játékosától.

További átigazolási hírek

Az Arsenal dán csatára, Nicklas Bendtner a portugál Sportingban folytathatja pályafutását. A Paris Saint-Germain legújabb szerzeménye a Juventus mali középpályása, Mohamed Sissoko. A Hoffenheim megszerezte a dél-afrikai Kaiser Chiefs csatárát, Knowledge Musonát. A Real Zaragoza kölcsönvette a Celtic mexikói védőjét, Efrain Juárezt.

www.global-soccer.eu